Een luxe, modern ingerichte werfkelder

KAMER

Van alle gemakken voorzien

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over de gehele historische werfkelder met al zijn faciliteiten. U verblijft hier als enige gast en heeft gedurende uw verblijf de beschikking over de toegangssleutel. De werfkelder bestaat uit een grote ruimte (30 m²) waar

  • een eettafel,
  • zithoek met TV,
  • het bed
  • en een kitchenette gesitueerd zijn.

De kitchenette is van alle gemakken voorzien en heeft de mogelijkheid om eigen maaltijden te bereiden. Er is een badkamer met inloopdouche en een toilet. Er is een eet/werktafel aanwezig met drie stoelen. Onder het raam bevindt zich een vaste bank met kussens.

Aan de unieke gracht en de werf (een ingenieus systeem, dat werd bedacht in de Middeleeuwen en die Utrecht vandaag de dag haar bijzondere en gezellige karakter geeft) kunt u ontbijten of bij thuiskomst een drankje drinken. De werf is openbaar terrein. Hierbij geldt wel een belangrijke Huisregel: “houd de werf schoon en rustig!” Het is niet toegestaan om op het terras of met de deuren open muziek af te spelen of anderszins lawaai te produceren.

Roken en huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan.

Kamer Informatie

Check in
Tussen 14:00 en 20:00 uur

Check out
11:00 uur

Toegankelijkheid
De ingang van ons hotel ligt aan de werf en is vanaf het bovengelegen straatniveau te bereiken via een trap. Geen lift aanwezig.

Internet
Gratis Wifi

Roken
Niet toegestaan

Huisdieren
Niet toegestaan

In en rondom het hotel

In onze kitchenette heeft u de beschikking tot een Dulce Gusto + cupjes voor al uw heerlijke kopjes koffie om de dag goed mee te beginnen of na het diner lekker na te genieten op de werf. U kunt natuurlijk ook een lekker kopje thee nemen door de waterkoker te gebruiken. I.p.v. uit eten gaan kunt u boodschappen doen in de Twijnstraat (op loopafstand) en uw eigen maaltijd bereiden. Uiteraard is de kitchenette van alle gemakken voorzien. In de gehele werfkelder is vloerverwarming aangelegd, is er een luxe geluidsinstallatie die ook aangesloten is op de TV (met internet + gratis Wifi) en kunt u in de douche gebruik maken van de heerlijk ruikende verzorgingsartikelen van Rituals. Het UKI-Hotel zorgt voor een fijne en warme badjas + badslippers.

Het UKI-Hotel ligt in het centrum van Utrecht, dus u heeft genoeg keus aan eet-, uitgaans- en winkelgelegenheden.
Kortom … het UKI-Hotel en Utrecht heeft alles wat uw hartje begeert.

U boekt bij ons per ruimte en niet per persoon.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This